Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Το αποκορύφωμα της υποκρισίας. Και ξαφνικά όλοι ανησυχούν για τους αμάχους στο Χαλέπι.

Γράφει ο Περίεργος

Ο παραλογισμός και η Διεθνής υποκρισία στο αποκορύφωμά της. Μέχρι χθες που το Χαλέπι ελέγχονταν εν μέρει από τον ΙΣΙΣ, κανένας δεν ανησυχούσε για τους αμάχους. Προφανέστατα τόσο ο ΟΗΕ όσο και αρκετές δυτικές χώρες που θεωρητικά πολεμούν τον ΙΣΙΣ ήταν απόλυτα ήσυχοι για τους αμάχους στο Χαλέπι όσο βρισκόταν εκεί ο ΙΣΙΣ. Ίσως η Επιτροπή να συγκέντρωνε πληροφορίες ... που θεώρησε καλό να δώσει στη δημοσιότητα μόλις σήμερα.

Σήμερα λοιπόν που πλέον η νίκη των κυβερνητικών στρατευμάτων και των Ρώσων συμμάχων τους, φαίνεται μη αναστρέψιμη ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τους αμάχους. Στο χορό των Δυτικών μέσων και τα ελληνικά που ανεξέλεγκτα αναπαράγουν μη ελεγχόμενες ως προς την αλήθεια τους ειδήσεις.

Και πραγματικά πολλά ίσως να συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Χαλέπι και σαφώς θα πρέπει να καταδικάζονται. Αλλά ειλικρινά αναζητώ στα Διεθνή Μέσα, κάποια αντίστοιχη ανησυχία για ότι συνέβαινε όλη την προηγούμενη περίοδο.

Αναζητώ επίσης πληροφορίες για το ποιος μέχρι στιγμής έχει στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στο Χαλέπι.
- Ανησυχούν για τους αμάχους αυτοί που δεν έχουν στείλει ούτε ένα σπυρί σιτάρι για να τους ταΐσουν.
- Ανησυχούν αυτοί που πανηγύριζαν για την κατάληψη του Χαλεπιού από την λεγόμενη "μετριοπαθή" αντιπολίτευση που μετατράπηκε σε ΙΣΙΣ (βλέπε Ντζεμπατ Αλ Νούσρα).
- Ανησυχούν αυτοί που τροφοδότησαν και εξέθρεψαν τον ΙΣΙΣ με αυτοκίνητα, όπλα και πυρομαχικά.
- Ανησυχούν αυτοί που αρνήθηκαν να καταδικάσουν τον βομβαρδισμό του ρωσικού στρατιωτικού νοσοκομείου λίγες μέρες πριν.
- Ανησυχούν αυτοί που δεν γνωρίζουν, δεν είδαν, δεν άκουσαν με πιο τρόπο διαμέσου περιοχών που ελέγχουν μετακινήθηκαν 5000 μαχητές του ΙΣΙΣ για να επιτεθούν εναντίον της Παλμύρας, εντελώς τυχαία λίγο πριν πέσει το Χαλέπι.
- Ανησυχούν οι ηθικά και πολιτικά υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει.

Ανησυχώ και εγώ, γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ηλίθιους μας θεωρούν όλους εμάς.

BSGREEKS.BLOGSPOT.GR