Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ο Πύρρος Δήμας νέος τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών των ΗΠΑ

Ο Πύρρος Δήμας αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Άρσης Βαρών των ΗΠΑ.
 

Όχι μόνο επιστρέφει στον χώρο που αγάπησε και τίμησε, αλλά και σε πολύ τιμητική θέση. Ο λόγος για τον Πύρρο Δήμα που δέχθηκε μια πρόταση την οποία ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθεί.

Ελπίζω να καταφέρω να μεταδώσω το πάθος και την εμπειρία μου σε νεότερους αθλητές και προπονητές. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου απο την USA Weightlifting. Έχουμε ένα κοινό όραμα να πραγματοποιήσουμε», έγραψε στο facebook ο 44χρονος Ολυμπιονίκης, ο οποίος σε ηλικία μόλις 20 ετών, το 1992 άλλαξε για πάντα τη δυναμική του συγκεκριμένου αθλήματος στη χώρα μας με το χρυσό στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης και το περίφημο «για την Ελλάδα».

Τον Πύρρο Δήμα καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ, Φιλ Άντριους:
Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχουμε στην ομάδα μας τον Πύρρο που αποτελεί μια από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες παγκοσμίως στο χώρο της άρσης βαρών. Όχι μόνο λόγω των αθλητικών του επιτευγμάτων, αλλά και για τη συνεισφορά του στο αθλημα γενικότερα. Πιστεύω ότι ο Πύρρος θα μας δώσει τεράστια ώθηση στο τεχνικό κομμάτι και θα μας βοηθήσει να γίνουμε μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στον κόσμο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον λογαριασμό της στο twitter, η ομοσπονδία χαρακτήρισε θρύλο τον Δήμα...

Πηγή:himara.gr