Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ρωσία και Τουρκία δεν θα ανανεώσουν τις πτήσεις τσάρτερ για φέτος.

ΜΟΣΧΑ, 19 Ιουλίου

Ρωσία και Τουρκία δεν θα ανανεώσουν τις πτήσεις τσάρτερ για αυτή τη χρονιά σύμφωνα με δημοσίευμα της ΙΖΒΕΣΤΙΑ, που αναφλερεται σε δηλώσεις του Γεν. διευθυντή της Ομοσπονδίας Tour Operators της Ρωσίας Μάιγιου Λομίτζε.


Στο δημοσίευμα, υπάρχουν δηλώσεις του Λομίτζε που μίλησε στην εφημερίδα για συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τουρκική αντιπροσωπεία στις 14 Ιουλίου. κατά τη διάρκεια των συνομιλιών το κύριο θέμα που τέθηκε, είναι αυτό της ασφάλειας των τουριστών. Ως συμπέρασμα η Τουρκική πλευρά αποδέχθηκε να υποβάλλει στη ρωσική, κατάσταση τουριστικών περιοχών, που πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειες για τους ρώσους τουρίστες. Είναι μια διαδικασία που ούτως ή άλλως προκαλούσε καθυστερήσεις.

Η εφημερίδα σημειώνει, ότι μετά την απόπειρα πραξικοπήματος η ζήτηση της Τουρκίας ως τουριστικού προορισμού μειώθηκε άμεσα.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, οι ρώσοι που έχουν ήδη προμηθευτεί τουριστικά πακέτα για την Τουρκία, δεν επιθυμούν την ακύρωση ή μετατροπή του ταξιδιού τους και είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν στην Τουρκία.!!!

bsgreeks.blogspot.gr 
με πληροφορίες από RIA Novosti