Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

STEREOLETO 2016. Ο Ρωσικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί στην Αγία Πετρούπολη για ελληνικό ροκ!!!

Το STEREOLETO είναι ίσως το πιο δημοφιλές καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Ρωσίας. Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση ΄στην Αγία Πετρούπολη και προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Φέτος στα πλαίσια του αφιερωματικού έτους Ελλάδας - Ρωσίας, χάρη στην πρωτοβουλία του ρωσικού συλλόγου Θεσσαλονίκης θα υπάρξει για πρώτη φορά και ελληνική συμμετοχή.

Έτσι λοιπόν ο Ρωσικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί στην Αγία Πετρούπολη για να γνωρίσουμε το ελληνικό ροκ.

"Στα πλαίσια του Πολιτιστικού έτους Ελλάδα-Ρωσία 2016 σας προσκαλούμε στην συναυλία του γνωστού Έλληνα τραγουδοποιού  Παύλου Παυλίδη και συγκροτήματος Β-Movies στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Παύλος Παυλίδης είναι γνωστός Έλληνας μουσικός, ποιητής και τραγουδιστής, επικεφαλής του θρυλικού  συγκροτήματος «Ξύλινα Σπαθιά».
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του πιο δημοφιλούς καλοκαιρινού  φεστιβάλ στην Αγία Πετρούπολη STEREOLETO  που για 1η φορά θα φιλοξενήσει ένα ελληνικό συγκρότημα, στις  3 Ιουλίου 2016 & 18.50 στη σκηνή της  Ισραηλινής πλαζ.", αναφέρει η σχετική πρόσκληση.
 
Το project διεξάγεται: 
  • Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Ελληνικού Προξενείου στην Αγία Πετρούπολη, του Ρωσικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, του Δήμου της Αγίας Πετρούπολης και  του Ρωσικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
  •  Με την ευγενική υποστήριξη της Ελληνικής κοινότητας στην Αγία Πετρούπολη “PETROPOLIS”, της νεανικής ελληνικής οργάνωσης «Αετός», του ελληνικού εστιατορίου στην Αγία Πετρούπολη 
  •  Γενικοί χορηγοί: τουριστικός όμιλος “AMBOTIS HOLIDAYS”,  η εταιρεία παραγωγής ελαιόλαδου EYONYMON  
bsgreeks.blogspot.gr