Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ROSTOURISM. Προειδοποίηση προς τους ρώσους τουρίστες για τον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης στην Τυνησία.



ΜΟΣΧΑ, 02.06.2016.
Προειδοποίηση για αύξηση της τρομοκρατικής απειλής στην Τυνησία, εξέδωσε το Ομοσπονδιακό Πρακτορείο για τον Τουρισμό ROSTOURISM.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο τύπου του Πρακτορείου στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ROSTOURISM, «τα πλέον πιθανά σημεία για τρομοκρατική ενέργεια αποτελούν οι τουριστικές υποδομές στη νήσο Τζέρμπα και στην πόλη Ζαρζίς».

"Σύμφωνα με πληροφορίες των αρμοδίων αρχών, σε συνθήκες αύξησης της τουριστικής κίνησης κατά την υψηλή τουριστική περίοδο, τρομοκρατικές ομάδες που έχουν σχέση με τον ISIS, ετοιμάζουν σειρά εξτρεμιστικών ενεργειών εναντίον τουριστών. Μεταξύ αυτών και πολιτών της Ρωσίας.» - αναφέρει η ανακοίνωση του κρατικού πρακτορείου.

Το ROSTOURISM συστήνει στους τουρίστες να είναι προσεχτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες που παρέχονται για την προστασία τους από του tour operators. Καλεί επίσης όλα τα τουριστικά πρακτορεία της χώρας να ενημερώνουν τους πελάτες τους για την απειλή τρομοκρατίας στην Τυνησία.
 
Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη οδηγία, αναμένεται να αυξήσει και άλλο την τουριστική ροή προς τη χώρα μας. Μετά την Τουρκία και την Αίγυπτό, προστίθεται και η Τυνησία στους προβληματικούς για τους Ρώσους τουρίστες προορισμούς.

bsgreeks.blogspot.gr
 με πληροφορίες από tass.ru