Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΚΙΕΒΟ. Η Γενική Εισαγγελία κάλεσε για ανάκριση τον Διοικητή του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας!!!

ΚΙΕΒΟ, 10 Ιουνίου
Αντιναύαρχος Αλεξάντερ Βιτκό, Δκτης του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας
Είναι από τις ειδήσεις που προκαλούν γέλιο, αλλά είναι κι αυτή μια πρακτική για λαϊκή κατανάλωση. Έτσι λοιπόν η Γενική Εισαγγελία της Ουκρανίας για άλλη μια φορά κάλεσε για ανάκριση τον Διοικητή του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας Αλεξάντερ Βιτκό. Η ανάκριση καθορίσθηκε για τις 15 Ιουνίου, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος τύπου της Εισαγγελίας κα Λαρίσα Σαργκάν.



Παλιότερα η Ουκρανική στρατιωτική εισαγγελία είχε ανακοινώσει ότι στις 18 Απριλίου μέσω κούριερ!!! είχε παραδωθεί στον Διοικητή του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το υλικό δικογραφίας από το οποίο προέκυπταν ποινικές ευθύνες. Αργότερα δικαστήριο του Κιέβου είχε προτείνει τη σύλληψη του Αντιναυάρχου !!!. Από την πλευρά του ο Βιτκό λέει ότι δεν παρέλαβε ποτέ τίποτε, ούτε καν κλήτευση από την Εισαγγελία ... και φυσικά δεν γνωρίζει για την ύπαρξή της.

Τη Δευτέα ο Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας Γιούριι Λουτσένκο ανακοίνωσε, ότι το δικαστήριο της περιοχής Πετσέρσκ του Κιέβου επέτρεψε να δικασθεί ο Βιτκό εν απουσία του.

"Η γενική εισαγγελία της Ουκρανίας καλεί τον Διοικητή του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Αντινάυαρχο Αλεξάντερ Βιτκί στον ανακριτή στις 15 Ιουνίου 2016", - έγραψε η Σαργκάν στη σελίδα της στο Facebook.

Εμάς μας δημιουργείται το εξής ερώτημα ... δεν ανησυχούν μήπως αποφασίσει να πάει;

bsgreeks.blogspot.gr