Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Για γέλια ή για κλάματα; ... η επέκταση του ΝΑΤΟ στα Ανατολικά


Τον Φεβρουάριο του 1990 ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ υποσχέθηκε στο Σοβιετικό Πρόεδρο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ότι με την επανένωση της Γερμανίας, το ΝΑΤΟ δεν θα μετακινηθεί ανατολικά ούτε ένα χιλιοστό. Η συνέχεια όμως είναι πολύ διαφορετική.


 Στο διάστημα των 26 ετών που ακολούθησαν το Βορειατλαντικό Σύμφωνο όχι απλά επεκτάθηκε, αλλά έφθασε να συνορεύει με τη Ρωσία, δεχόμενο ως μέλη, ακόμη και χώρες που κάποτε βρίσκονταν στη σύνθεση της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης. Το ΝΑΤΟ, τα τελευταία 26 χρόνια, έχει μετατραπεί σε μια παγκόσμια πολεμική μηχανή, που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει η αθρωπότητα.

Όλα αυτά φυσικά γίνονται για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μελών του ή και των υποψηφίων μελών του!!!

Έτσι το 1989, τα πράγματα ήταν έτσι
 Το 2014 έτσι,


Παρακάτω;;;

Είναι επομένως σαφές, η Ρωσία θέλει πόλεμο. Κοιτάξτε πόσο κοντα πλησίασε στις στατιωτικές μας βάσεις.


Θα μπορούσε να ακουστεί σαν αστείο ... αλλά διαβάστε τα συμπεράσματα των τελευταίων συνόδων του ΝΑΤΟ ... αυτοί το λένε σοβαρά ...και μετά το ξανασυζητάμε. Και για να μην το ξεχάσω ... και εμείς συμμετέχουμε ή ψηφίζουμε τις αποφάσεις.

 Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζετε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια κινδυνεύει μόνιμα από τη Ρωσία που παραβιάζει καθημερινά τον εθνικό μας εναέριο χώρο και τα εθνικά μας ύδατα. 

bsgreeks.blogspot.com