Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σήμερα στις 20:30 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός παρουσία Ιβάν Σαββίδη η Κεντρική Εκδήλωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη Γενοκτονία.

Σήμερα Σάββατο στις 20:30 το βράδυ κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις Γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων.


14.08.2009 στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο. Ο τότε Αρχηγός ΓΕΣ Στργος Φράγκος Φραγκούλης τιμά τον Ιβάν Σαββίδη για την προσφορά του στην πατρίδα (Φώτο από το Αρχείο του Θράσου Ευτυχίδη)
Από τις 11:00 το πρωί οι εκδηλώσεις ξεδιπλώνονται κατά μήκος του πεζοδρόμου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με την παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20.30, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, όπου θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση ο χώρος.

Ο κ. Καμμένος θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ στην εκδήλωση θα τιμηθούν προσωπικότητες των Ποντίων και των Αρμενίων. Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται στην εκδήλωση.

Η παρουσία Ιβάν Σαββίδη στην εκδήλωση έχει ξεσηκώσει εκπρόσωπους ποντιακών Συλλόγων και Σωματείων, που ταξιδεύουν από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, προκειμένου να βρίσκονται στην εκδήλωση

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί μουσική παράσταση αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
 bsgreeks.blogspot.gr