Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η Τουρκία συνεχίζει να προσβάλλει τη ΜΝΗΜΗ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας. Αντιδιαδηλώσεις στις ΗΠΑ ενάντια στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Αρμενίων.

Του Θράσου Ευτυχίδη.

H πορεία στην Ουάσιγκτον

Είναι τραγικό, αλλά ο "επιτήδειος ουδέτερος", η χώρα σφαγέας των εθνικών μεινοτήτων στο εσωτερικό της, η υποψήφια για την Ευρωπαϊκή Ένωση Τουρκία επιμένει να προσβάλλει τη μνήμη των εκατομμυρίων αθώων θυμάτων της αλλά και το σύγχρονο πολιτισμό μας.

Αυτό δείχνει η νέα κατευθυνόμενη και χρηματοδοτούμενη από το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εκστρατεία παραπληροφόρησης με το γενικό και αόριστο τίτλο "Ας αφήσουμε την Ιστορία ν' αποφασίσει".

Δεν έφτανε, η μέχρι σήμερα προσβλητική άρνηση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, το απεριόριστο θράσος των σύγχρονων κυβερνόντων την Τουρκία έφθασε στο επικίνδυνο σημείο να οργανώσει πορείες ενάντια στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, τουλάχιστον σε 2 μεγάλες αμερικανικές πόλεις.

Αρμένιοι διαδηλωτές συναντούν Τούρκους αντιδιαδηλωτές στο Λός Άντζελες
Έτσι πορείες ενάντια στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, πραγματοποιήθηκαν εχθές σε Ουάσιγκτον και Λός Άντζελες την ώρα που χιλιάδες απόγονοι των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων αλλά και Κούρδων τιμούσαν τη μνήμη των 1,5 εκατομμυρίων θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Η εξέλιξη αποτελεί σαφή προσβολή προς ολόκληρη την ανθρωπότητα, προς κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, που θα πρέπει να καταγγελθεί και να απαντηθεί.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα μας οι Πόντιοι αδυνατούν να συνεννοηθούν για μια ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ο Φίλης παραμένει Υπουργός Παιδείας ενώ Ρεπούση και λοιπή παρέα συνεχίζουν το "έργο" τους.

bsgreeks.blogspot.com