Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Απάντηση καταπέλτης του Σ.Φ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στο απαράδεκτο άρθρο Ανδριανόπουλου

O Σύλλογος Φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέλνει ηχηρή απάντηση στον πρώην Βουλευτή Ανδρέα Ανδριανόπουλο, για την ανιστόρητη και απαράδεκτη επίθεση που έκανε μέσω άρθρου του στον γνωστό επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, όπου μεταξύ άλλων τον αποκάλεσε Ρωσοπόντιο και άφησε σαφείς υπαινιγμούς σε βάρος του προέδρου του Δiκέφαλου Αετού. H απάντηση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία ομοβροντία αντιδράσεων για την πρόκληση του κ. Ανδριανόπουλου. 

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκηςέχει ως εξής:
"Αν και θα θέλαμε να μιλάμε μόνο για τον ΠΑΟΚ σε αυτή την σελίδα δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητο το φιλιππικό άρθρο του κυρίου Ανδριανόπουλου. Ακολουθεί η ανακοίνωση μας:
Και να λοιπόν που μετά τον κύριο υπουργό παιδείας -που παραμένει ακόμη γαντζωμένος στην θέση του! (Surprise! Surprise! Εκπληξη! Εκπληξη! που λένε και οι Αμερικανοί) μας προέκυψε και ο κύριος Ανδριανόπουλος.

Σε ένα φιλιππικό άρθρο που τιτλοφορείται «Ο Ρωσοπόντιος Εξολοθρευτής» και δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου 2016, ο κύριος Ανδριανόπουλος ομολογεί «πως δυσκολεύτηκα να αναγνωρίσω την γλώσσα στην οποία έκανε δηλώσεις στα ...Ρώσικα ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ Σαββίδης!» και λίγο πιο κάτω τον αποκαλεί «Ρωσοπόντιο πολέμαρχο της Θεσσαλονίκης».

Ο δρόμος της φυλετικής διαίρεσης που ο κύριος Ανδριανόπουλος άρχισε να βαδίζει είναι επικίνδυνος και αφού ξαναδιαβάσει τον φιλιππικό του θα ήταν καλό να επανορθώσει. Είναι πολύ εύκολο για μας να του αντιεπιτεθούμε και να τον αποκαλέσουμε ρατσιστή, Εχθροπόντιο, Εφιάλτη, απόγονο των δολοφόνων του Καποδίστρια, ή απόγονο των δικαστών που ψήφισαν για την θανάτωση του Σωκράτη, δόξα τον Θεό έχουμε πολλούς τέτοιους στην ιστορία μας. Δεν χρειαζόμαστε άλλους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κύριος Ανδριανόπουλος δεν είναι ένας απο αυτούς, και είμαι σίγουρος πως η Αθήνα δεν χρειάζεται έναν νέο Δημοσθένη, αλλά έναν Περικλή. Κύριε Ανδριανόπουλε, σας παρακαλώ, ζητήστε συγγνώμη, οι πρόγονοί μου το απαιτούν. Και αυτοί που κατάφεραν να έρθουν στην Ελλάδα ξεφεύγοντας από το μαχαίρι του Τούρκου και αυτοί που διέφυγαν στην αχανή Ρωσία αλλά κύρια αυτοί που θανατώθηκαν στα άγια χώματα του Πόντου μόνο και μόνο επειδή δεν τούρκεψαν. Κύριε Ανδριανόπουλε οι Τούρκοι δεν τους σκότωσαν γιατί ήταν «Ρωσοπόντιοι» αλλά γιατί ήταν Έλληνες. Είμαι σίγουρος πως και οι δικοί σας πρόγονοι απαιτούν αυτήν την συγγνώμη, εάν μπορούσαν να σας μιλήσουν αυτή την στιγμή.

Μην το κάνετε όμως μόνο για τους κοινούς μας προγόνους, κάντε το και για την Ελλάδα του σήμερα, δεν νομίζετε ότι πρέπει να τελειώνουμε στην χώρα μας με τις αλληλοπροσβολές; Σε μια χώρα που ο κοινωνικός, πολιτιστικός και οικονομικός ιστός έχει καταστραφεί το λιγότερο που χρειαζόμαστε είναι να αναλωνόμαστε σε τέτοιου είδους μη παραγωγικές συζητήσεις και σχολιασμούς, ας μην αφήσουμε τον γάμο να πάμε για πουρνάρια.... Η Ελλάδα μπορεί να έδιωξε και να συνεχίσει να διώχνει τα παιδιά της μακρυά αλλά τα παιδιά της δεν την ξεχνούν ποτέ και όταν τους καλέσει θα είναι πάλι δίπλα της.. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους αυτην την στιγμή, τους μέσα, τους έξω, τους Ελληνορώσους, τους Ελληνοαμερικάνους, τους Πόντιους, τους Κρητικούς, τους Μικρασιάτες, τους Θρακιώτες, τους Ηπειρώτες και τους Θεσσαλούς, τους Μακεδόνες και τους Πελοποννήσιους, τους Δωδεκανήσιους και τους Επτανήσιους. Ο παιάνας έχει ηχήσει και σιγά σιγά μαζευόμαστε.

Κύριε Ανδριανόπουλε, δεν υπάρχει λόγος να υπερασπιστώ τον κύριο Σαββίδη. Οι πράξεις μιλούν πιο πολύ από τα λόγια. Καταλαβαίνω όμως πως ένας άνθρωπος που υποστηρίζει την Ελλάδα όσο λίγοι αυτές τις δύσκολες ώρες χαλνάει την εικόνα όλων αυτών που έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό πνίγοντας την οικονομία, αυτών των «Ελλήνων» που επενδύουν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου πέρα απο την Ελλάδα.. Ο κύριος Σαββίδης εκθέτει το κατεστημένο, εκθέτει αυτούς που κατηγορούν όλους τους άλλους για τις δικές τους ευθύνες για να θολώσουν τα νερά και να ξεφύγουν απο αυτό που επιβάλλει ο νόμος και η Δικαιοσύνη.

Κύριε Ανδριανόπουλε μείνετε ήσυχος πως η ώρα της Νυρεμβέργης φτάνει και σύντομα οι δικαστές θα κάνουν το καθήκον τους. Λίγη ενθάρρυνση θέλουν κι αυτοί γιατί ακόμη φοβούνται τα εναπομείναντα καρκινικά πλοκάμια του κατεστημένου, θα τους βοηθήσουμε όμως, εμείς, που συνεχίζουμε να παλεύουμε για ένα σοβαρό, αξιότιμο και δίκαιο κράτος. Ελπίζω να είστε μαζί μας.
Βοηθείστε και σεις με το επίπεδό σας, επανορθώστε. Γιατί, εάν δεν το κάνετε, θα μου βάλετε υποψίες ότι είστε και σεις στο κατηγορητήριο".

Πηγή: hellasfm.us