Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΚΟΛΚΑΣ: Στόχος του συστήματος είναι να φθείρουν τον Ιβάν Σαββίδη

Ο φίλος Σταύρος Κόλκας, βλέπει το ζήτημα σωστά και καταλαβαίνει γιατί το σύστημα δεν επιτίθεται ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε και επικεντρώνει στη συμπεριφορά των οπαδών του.

Η συντονισμένη επίθεση έχει ένα και μόνο στόχο, να φθείρει και να απαξιώσει τον Ιβάν Σαββίδη.





Του Σταύρου Κόλκα

Η αλήθεια είναι πως αν κάτι φαίνεται ξεκάθαρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι πως στόχος του συστήματος είναι να φθείρει τον Ιβάν Σαββίδη.

 Να τον ωθήσει στην αποχώρηση από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι σαφές πως χαλάει τη πιάτσα.

Ο μόνιμος διορισμένος πρωταθλητής Ολυμπιακός, με τα ξεκούραστα 25 εκατ. ευρώ σημείο εκκίνησης κάθε καλοκαίρι και πολλά άλλα έσοδα που προέρχονται από το συγκεκριμένο γεγονός, με κερδοφόρες χρήσεις χωρίς να βάλει κανένας το χεράκι του στη τσέπη, είναι λογικό να στοχοποιεί τον Ιβάν Σαββίδη γιατί σε ένα σαθρό προϊόν, έχει καταστήσει σαφές πως οι επενδύσεις του είναι πραγματικές και πως μέχρι να αλλάξει η κατάσταση θα πιέζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Την ίδια στιγμή και ο Αλαφούζος βάζει κάποια χρήματα, ενώ ο Μελισσανίδης που είναι έμπειρος, το ξέρει καλά το έργο, περιμένει να καθαρίσει η μπουγάδα για να κάνει την κίνησή του.

Δεν μπορώ σε καμία των περιπτώσεων βέβαια να τον κατηγορήσω, πόσο μάλλον όταν συμμετέχει κανονικά στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και δεν τον ενδιαφέρει που είναι φαβορί για τον τελικό του κυπέλλου και δεύτερος στο πρωτάθλημα. Η στάση του είναι άψογη μέχρι τώρα.

Ο στόχος λοιπόν της επικοινωνίας του Ολυμπιακού είναι να φθείρει τον Σαββίδη. Και για κάτι τέτοιο χρειάζεται συμμαχίες.

Ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο ξεκάθαρο την ΕΠΟ, έχει αρκετά ΜΜΕ, αλλά και τους … γείτονες του ΠΑΟΚ που αυτοβούλως παίρνουν θέση υπέρ του. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης που στημένα σπρώχνουν την ατζέντα σε αγωνιστικά θέματα εσωστρέφειας λες και δεν έχει γίνει η ανάγνωση των αδυναμιών εδώ και μήνες.

Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει πλέον πως για παράδειγμα όποιος διώχνει από την ατζέντα της κουβέντας το βασικό πρόβλημα που είναι το ότι δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, είναι ύποπτος.

Το αν στελέχη των άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης ή ακόμα και ΠΑΕ βγάζουν ανακοινώσεις για εσωτερική κατανάλωση είναι απλά ένα δείγμα του ότι κανένας τους δεν είναι θετικός ως προς τη εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Τους ενδιαφέρει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Είναι παραδοσιακά πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η εσωστρέφεια της Θεσσαλονίκης και το γεγονός πως λόγω τοπικής αντιπαλότητας υπάρχει συμπάθεια σε ότι βρίσκεται απέναντί του.

Θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο γεγονός ή τουλάχιστον να αδιαφορήσει. Γιατί κακά τα ψέματα, υπάρχει μία μερίδα του κόσμου που επηρεάζεται ακόμη και από επιχειρηματολογία νηπίου.

Πηγή: Metrosport