Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Κίεβο. Φασίστες διαλύουν συγκέντρωση για τα 25 χρόνια από το δημοψήφισμα για τη διατήρηση της ΕΣΣΔ

Κίεβο 17.03.2016

Δεν έχει σημασία αν διαφωνείται ή συμφωνείται μαζί τους. Το Προοδευτικό Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ουκρανίας. κόμμα που λειτουργεί νόμιμα στη χώρα, αφου ενημέρωσε τις αρχές, ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στις 12:00, να πραγματοποιήσει συγκέντρωση για τα 25 Χρόνια από το δημοψήφισμα για τη διατήρηση ή όχι της ΕΣΣΔ.

Αν και έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, κανείς αστυνομικός δεν είναι παρόν!!! κατά την έναρξη της μικρής συγκέντρωσης.  Τα μέλη του Κόμματος, νοσταλγοί της ΕΣΣΔ, είναι άνθρωποι σαφώς κάποιας ηλικίας, ξεκινούν τη συγκέντρωσή τους με ομιλία της Προέδρου Ναταλίας Βιτρένκο. Δεν προλαβαίνει όμως καν να πει τις πρώτες λέξεις, όταν οργανωμένη ομάδα φασιστοειδών επιτίθεται να διαλύσει τη μικρή συγκέντρωση ... Πετούν άσπρη μπογιά στους παπούδες που προσπαθούν να αμυνθούν με τα μπαστούνια τους.

Η Αστυνομία φτάνει αργά ... μαζί με ασθενοφόρο και η συγκέντρωση συνεχίζεται...

Υπενθυμνίζουμε, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί την κυβέρνηση του Κιέβου, ενώ συζητάται ή άρση της βίζας για τους Ουκρανούς πολίτες. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελληνική κυβέρνηση στηρίζει την κυβέρνηση του Κιέβου.

Δείτε το Βίντεο:

bsgreeks.blogspot.com