Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο νέος ΠΑΟΚ του Καλμαζίδη ερχεται. Υπομονή.

Του Γιάννη Χατζηιωαννίδη

Για όσους γνωρίζουν από βόλεϊ και κυρίως για αυτούς που αποκρυπτογραφούν και διαβάζουν κάποιες κινήσεις του προπονητή. Με πολλά σκαμπανεβάσματα η αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ αλλά λογικό, καθώς ουσιαστικά μιλάμε για μια νέα ομάδα. Από την πίεση της αντίδρασης κυρίως στην πίσω ζώνη, έως την έκρηξη τω δέκα τελευταίων πόντων ανα σέτ, ο ΠΑΟΚ δείχνει πώς και πάλι βρίσκεται στο κατώφλι της αγωνιστικής εκρηξης και κυρίως αλλαγής. Καμία σχέση με την ομάδα που μας παρουσίασε ο Ζελιάσκοφ. Μα καμία.

Ας μην το επαναλαμβανουμε συνεχώς. Σε ένα μήνα θα δει ο κόσμος το αληθινό πρόσωπο του ΠΑΟΚ. Από την ώρα που ο σκοπός εστιάζεται πάνω στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αδιάφορο σε γενικές γραμμές το Λίγκ Κάπ, αν και ο ΠΑΟΚ ως ΠΑΟΚ ειναι καταδικασμένος να το κυνηγήσει. Άρα ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, κυρίως από την αλλαγή αγωνιστικού προσώπου στο ματς κυπέλλου με τον Αρη. Όσο ο χρόνος περνάει, τόσο η ομάδα θα φτιάχνεται. Και για τελευταία φορά: Το πρωτάθλημα για τον «Δικέφαλο» αρχίζει στα play off. Αρκεί βέβαια να μην βάλει τρικλοποδιά ο ίδιος στον εαυτό του μέχρι τότε.

Ο Γιαννης Καλμαζιδης, θέλει  να ετοιμάσει την ομάδα του  για ένα πρόγραμμα γεμάτο ματς, καθώς οταν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Η διοργανώτρια προσανατολίζεται να ορίσει το επόμενο Σαββατοκυριακο τους αγώνες του Λίγκ Κάπ, εκτός αν και πάλι αλλάξει κάτι. Κανείς δεν ξέρει ακόμη πότε και που θα γίνει το final 4 του βόλεϊ, αν και ακούγεται έντονα πώς η Γλυφάδα και το Καρπενήσι ειναι οι επικρατέστερες πόλεις να αναλάβουν την διοργάνωση.

Όπως φάνηκε και πέρσι στον ΠΑΟΚ ειναι μαθημένοι στα δύσκολα. Έχοντας ήδη περάσει δύσκολα ματς, ο «Δικέφαλος» θα κληθεί να αντεπεξέλθει για ακόμη μια φορά σε ένα πρόγραμμα… φωτιά το αμέσως επόμενο διάστημα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο τεχνικός τωn ασπρόμαυρων αλλάζει τη ομάδα ακόμη και ανα σέτ. Άρα, ας μην είμαστε βιαστικοί στις κρίσεις μας, για το πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Και κάτι τελευταίο. Όπως φάνηκε στο μάτς με την Λαμία και στον αγώνα κυπέλλου με τον Αρη, η ομάδα βόλεϊ έχει φτιάξει ήδη ένας δικό της φανατικό κόσμο, που βρίσκεται σταθερά στις εξέδρες. Το στοίχημα είναι α αυξηθεί ο κορμός και να φτάσουμε σε επίπεδα που πριν χρόνια θεωρούσαμε αδύνατο να δημιουργηθούν  στο βόλεϊ. Αυτη η εικόνα είναι το καλύτερο δώρο προς την διοίκηση που παλεύει να κρατήσει το τμήμα σε υψηλά στάνταρ.

ΣΣ1
Αληθεύει πώς ο Δήμος Κατερίνης καλύπτει ολα τα έξοδα των ομάδων για να αναλάβει το final 4 του κυπέλλου και αρνείται ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης για να μην τον κατηγορήσουν οτι δίνει τη διοργάνωση σε πόλη που ειναι έντονο το στοιχείο του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου;

bsgreeks.blogspot.com