Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ουκρανία: Οι προβοκάτσιες εναντίον του Σαακασβίλι συνεχίζονται. (βίντεο)

ΚΙΕΒΟ, 19.01.2016

Η παρουσία του Μιχαήλ Σαακασβίλι στην Ουκρανία και οι συνεχείς καταγγελίες του για τη διαφθορά φαίνεται να ενοχλούν πολλούς στο Κίεβο.
Πριν από λίγο το Ουκρανικό κανάλι 1+1, στην εκπομπή ειδήσεων κατηγόρησε τον νυν Κυβερνήτη της Περιφέρειας Οδησσού, ότι δημοσίευσε βίντεο με τις ουκρανικές στρατιωτικές θέσεις, επιχειρησιακό χάρτη και πρόσωπα ουκρανών στρατιωτών που φυλάνε μυστικά φυλάκια.
Στο βίντεο εμφανίζεται Ουκρανός στρατιωτικός να κατηγορεί τον Σαακασβίλι και να λέει ότι ήδη κάποιοι από τους άνδρες δέχονται απειλές.
Η είδηση αναδημοσιέυεται από το RIA NOVOSTI, με σχετική γελοιογραφία.
Πρόκειται για μια φυσικά αστεία καταγγελία γιατί, μέχρι σήμερα αντίστοιχα βίντεο και φωτογραφίες έχουν δημοσιευθεί και από άλλους Ουκρανούς πολιτικούς που επισκέφθηκαν την περιοχή.
Πέραν αυτού οι Ουκρανικές θέσεις μόνο μυστικές δεν μπορούν να είναι σε μια περιοχή όπου κατοικούν χιλιάδες πολίτες με άλλα αισθήματα.
Το bsgreeks.blogspot.com, εκτιμά ότι είναι μία ακόμη προσπάθεια για αποδυνάμωση του Γεωργιανού Κυβερνήτη της Οδησσού που έρχεται ως συνέπεια της σύγκρουσης του με δομές της διαφθοράς στο Κίεβο και κύρια με τον Υπουργό Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοβ. 
Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο του καναλιού, αλλά και ολόκληρο το βίντεο: 



bsgreeks.blogspot.com