Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Οι εξειδικευμένες ευχές του Κόλκα για το 2016

Ο Σταύρος Κόλκας εύχεται με νόημα για τον ΠΑΟΚ

  Τι δεν θέλω να δω το 2016 λοιπόν. Θα προσπαθήσω να βρω τα δέκα κορυφαία δεν…

1.   Κείμενο με τίτλο «Παίρνει σκούπα ο Σαββίδης». Πραγματικά είναι τόσο ηλίθιοι όσοι μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι που αδυνατούν να καταλάβουν πως ο βασικός φταίχτης που συμβαίνει ότι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που πληρώνει για να τον κάνει μεγάλο. Τα λεφτά όμως δεν φέρνουν την ευτυχία. Δείτε τι έπαθαν οι οικογένειες Ωνάση και Κένεντυ.

2.   Δεν αντέχω άλλο με συγκεκριμένους στόχους από το κομμάτι της κοινωνίας του ΠΑΟΚ. Τη μία ο Ζαγοράκης, την άλλη ο Βρύζας, την άλλη ο Δώνης γιατί είναι του Βρύζα, την άλλη ο Τσιστιακόφ που δεν τον έφερε ο Σαββίδη, επιθέσεις σε παίκτες, δημοσιογράφους και πάει λέγοντας. Για να κρίνουμε ένα πρόσωπο, πρέπει η δομή της ΠΑΕ να είναι σοβαρή. Εδώ και 3,5 χρόνια, είναι παντελώς ασόβαρη κυρίως σε ποδοσφαιρικά θέματα.

3.   Να μην ξαναδώ στέλεχος του ΠΑΟΚ να ασχολείται με τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, την καμπάνια του Τζιτζικώστα, να μη δω ξανά στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ περιοδικό που γράφει στα ρώσικα Θεσσαλονίκη και έχει πρωτοσέλιδο τον Τζίτζι. Ήταν η στιγμή που πλησίασα πιο κοντά στο εγκεφαλικό, έχοντας ήδη το βάρος του Φάρου μία μέρα πριν.

4.   Θα ήθελα το 2016 να έχω έναν προπονητή, ακόμη και τον Τούντορ που υπάρχει, που δεν θα αλλάξει αλλά δεν θα μπερδευτεί στη διαχείριση, θα κάνει καλύτερη διάγνωση του ρόστερ του και θα βρει επιτέλους της σταθερές που δεν βρήκε μέχρι σήμερα.

5.   Θα ήθελα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει δομή και όχι αυτή να αλλάζει σύμφωνα με το πώς βλέπει ο μεγαλομέτοχος το πρότζεκτ μέρα με τη μέρα. Θα ήθελα επίσης να μη βλέπει κανένας τον ΠΑΟΚ ως εύκολο μεροκάματο. Και αν δεν το παίρνει, να μην τον βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να το πάρει.

6.   Θα ήθελα το 2016 ο ΠΑΟΚ να έχει τιμ μάνατζερ. Και αυτός να γνωρίζει έστω μία ξένη γλώσσα γιατί αυτοί που προτάθηκαν μέχρι σήμερα πιστεύουν πως ο Στρατηγάκης ήταν πιόνι στο Στρατέγκο.

7.   Εύχομαι το 2016 να μη χρειάζεται να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα για ψύλλου πήδημα ή ακόμη και από λάθη της ηγεσίας. Διαβάσω διάφορους μετωπολάτρες – νέα λέξη – που λένε κέρδισε πόντους ο Βεζυρτζής, έχασε ο Άρνεσεν και αναρωτιέμαι. Τι πιστεύουν πως θα κερδίσουν με αυτό; Και τι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ ακριβώς. Και φταίει ο Άρνεσεν που είναι αθλητικός διευθυντής και ο ρόλος του σημαίνει κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα ή ο Βεζυρτζής που τον κάλεσαν να είναι κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα; Από μόνοι τους έγιναν … κουμάντα;

8.   Το 2016 ελπίζω να είναι μία χρονιά που δεν θα αλλάξει τίποτα αν η ομάδα χάσει από μία Ρώσικη που ο ιδιοκτήτης της έχει προηγούμενα με τον δικό μας. Ας πει κάποιος πως στο ποδόσφαιρο μία καινούργια ομάδα των δώδεκα εκατ. ευρώ είναι πιθανό να χάσει από μία που συμπληρώνει τετραετία και κοστίζει 40 εκατ. ευρώ. Δεν το λες δηλαδή και έκπληξη. Αν θέλεις να μη χάσεις, κάνε μία ομάδα 100εκατ., περίμενε να εξελιχθεί και αν γίνει η στραβή πάρε σκούπα.

9.   Το 2016 εύχομαι να είναι μία χρονιά που θα βαρεθούν να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ δολοπλόκοι, σαλιάρηδες, μπερδεψιάρηδες και ευκολόπιστοι που ότι και να τους πούνε το θεωρούν δεδομένο ή φτιάχνουν από μόνοι τους σενάρια. Έχουν υποπέσει εκατοντάδες τέτοιοι στην υπόληψή μου, δεν τους έχω δει στον ΠΑΟΚ ποτέ πριν από τέσσερα χρόνια και προφανώς μυρίστηκαν ζεστό ψωμάκι και έκαναν τη σκασιά τους.

10.  Θα ήθελα το 2016 όποιος κελαηδάει για μένα να έρχεται να μου το λέει στα ίσια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πέφτει στα μάτια μου όταν επιλέγει το facebook ή τα καφενεία. Και αυτός δηλώνει ΠΑΟΚ… Να τον λυπάσαι πραγματικά…

Σταύρος Κόλκας από www.paok24.com