Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Το ανέκδοτο με το Ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται ...

Παγκόσμια πρωτοτυπία διεκδικεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ενώ έχει αρχίσει ήδη ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, ακόμη δεν γνωρίζουμε πόσες ομάδες υποβιβάζονται - ανεβαίνουν. Πλέον μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να το ακούσει κάποιος. Για πιά αξιοπιστία μπορεί να μιλάει ο οποιοσδήποτε;
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας το πρωί της Τετάρτης (8/1) αποφάσισε να πετάξει το μπαλάκι της ανόδου και του υποβιβασμού στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο.
Με αυτόν τον τρόπο το αφεντικό των πρωταθλημάτων μας γλυτώνει τα περιττά προβλήματα, ποιον να αφήσει και ποιόν να κρατήσει, αφού εκεί στην ουρά είναι όλοι δικοί του ... και έτοιμοι για παρεξήγηση.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε όπως παραπέμψει προς επίλυση στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο την υπόθεση των προκηρύξεων για τα πρωταθλήματα περιόδου 2013-2014 της Super League και της Football League.
Η απόφαση ελήφθη βάσει του άρθρου 2 παρ. 3-Α, εδάφιο ιβ του Καταστατικού της ΕΠΟ και μετά την αδυναμία εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και την άρνησή τους παρά τη σχετική πρόβλεψη στους κανονισμούς, να προσφύγουν προς επίλυση της διαφοράς τους στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο"
 
Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να γίνει εδώ και καιρό, και να μη χρειαστεί να φτάσουμε εδώ.... Αλλά ποιός να ξέρει ποιοί θα βρίσκονταν στην ουρά 3 μήνες πριν και τι θα βόλευε καλύτερα το αφεντικό.
 
 
bsgreeks.blogspot.com