Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα Γιανουκόβιτς στον Κάρολο Παπούλια

Στο μήνυμά του προς τον Κάρολο Παπούλια ο Βίκτωρ Γιανουκόβιτς εξέφρασε την ελπίδα του η ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση να διευκολύνει την υπογραφή της συμφωνίας σύνδεσης μεταξύ Ουκρανίας και ΕΕ.
Ο κ. Γιανουκόβιτς ευχαριστεί τόσο τον ίδιο, όσο και τον ελληνικό λαό για τη «φιλική και συνεπή υποστήριξη προς την Ουκρανία κατά τη διαδικασία ενοποίησης με την ΕΕ».
«Υπολογίζω στη συμβολή της Ελληνικής Δημοκρατίας στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων Ουκρανίας και ΕΕ, που στοχεύει στη σύναψη και αποτελεσματική εφαρμογή της συμφωνίας σύνδεσης», αναφέρεται στο συγχαρητήριο μήνυμα του Ουκρανού προέδρου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Ευελπιστώ στη συνέχιση του προσωπικού μας διαλόγου σχετικά με όλα τα επίκαιρα ζητήματα, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής σας στην Ουκρανία», αναφέρεται στο μήνυμα, όπως μεταδίδεται από ουκρανικά και ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο Β. Γιανουκόβιτς εύχεται επίσης στην Ελλάδα να υλοποιήσει πλήρως τις προτεραιότητες της Προεδρίας της, που στοχεύουν ειδικότερα «στη διασφάλιση της οικονομικής ανάπτυξης και της χρηματιστικής σταθερότητας της ΕΕ».

Source: www.antenna.gr