Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

H AEGEAN στη Μαριούπολη. Επίσημη παρουσίαση της πτήσης.

Μαριούπολη, 31 Μαρτίου 2012

   Η Μαριούπολη αποκτά επιτέλους αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα. Με ιδιαίτερη επισημότητα και παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στη Μαριούπολη κ. Δημητρίου Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε χθες στη Μαριούπολη η παρουσίαση της πτήσης που φιλοδοξεί να φέρει ακόμη πιο κοντά την Ελλάδα με την Ουκρανία.
   Την παρουσίαση της αεροπορικής πτήσης έκαναν ο υποδιευθντής της ΑΕ "ΑΖΟΒΜΑΣ" κ. Κωσταντίν Ιβάσενκο και ο Δντης της "LACRIVIA LTD" κ. Δημήτριος Δημητριάδης. Η Μαριούπολη συνδέεται και πάλι σε τακτική βάση με την Αθήνα με τα φτερά της AEGEAN. Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που φτερά Ελληνικής αεροπορικής εταιρείας θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης. 
   "Η πτήση είναι το αποτέλεσμα εργασίας πολλών ανθρώπων σε διάστημα αρκετών μηνών" επισήμανε σε δηλώσεις του ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη κ. Δημήτριος Παπανδρέου "Θα δώσει τη δυνατότητα στους Μαριουπολίτες να επισκεφθούν την Ελλάδα και στους Έλληνες τη Μαριούπολη. Αποτελεί μια καλή αρχή για την περαιτέρω τόνωση των κοινωνικών, τουριστικών και εμπορικών σχέσεων"
  Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ουκρανίας, κα Αλεξάνδρα Προτσένκο - Πιτσαχτζή εκφράζοντας την ιδιαίτερη χαρά της, μετέφερε την ικανοποίηση της ομογένειας. "Επιτέλους ένα αίτημα χρόνων γίνεται πραγματικότητα. Οι Έλληνες της Ουκρανίας μπορούν επιτέλους να επισκέπτονται την ιστορική τους πατρίδα χωρίς να ταλαιπωρούνται και μάλιστα με μια πτήση ασφαλή αλλά και οικονομική. Η τακτική λειτουργία της πτήσης βάζει τέλος στα βάσανά μας" τόνισε σε δηλώσεις της.

Θράσος Ευτυχίδης