Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

H AEGEAN στην Ελληνική Μαριούπολη της Ουκρανίας!!!

Μαριούπολη, 29 Μαρτίου 2012

Μπορεί η είδηση, να μην αποτελούσε καν΄ είδηση αν αφορούσε μια οποιαδήποτε άλλη πτήση της μεγαλύτερης σήμερα ελληνικής εταιρείας, σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό του κόσμου.
Για τη Μαριούπολη, όμως την Πρωτεύουσα του Ελληνισμού της Ουκρανίας, πέραν του πρακτικού μέρους, υπάρχει και η ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση.
 Για πρώτη φορά φτερά Ελληνικής αεροπορικής εταιρείας (και όχι οποιασδήποτε, αλλά της μεγαλύτερης) προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης. Η είδηση συζητιόταν από καιρό αλλά μέχρι και χθες που ανακοινώθηκε επίσημα, λίγοι ήταν αυτοί που το πίστευαν.
Από εχθές οι Έλληνες της Ουκρανίας έχουν ακόμη ένα λόγο να είναι χαρούμενοι. Θα μπορούν να επισκέπτονται την πατρίδα τους πετώντας με ελληνικά φτερά. 

Η παρθενική πτήση της AEGEAN στη Μαριούπολη, αναμένεται στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης το Σάββατο 28 Απριλίου στις 19:30 το απόγευμα, όπου θα τύχει θερμής υποδοχής όχι μόνο από επίσημους και παράγοντες της περιοχής, αλλά και από χιλιάδες ομογενείς.
Η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων της Ουκρανίας ενημερώνει από χθες τα μέλη της για το μοναδικό γεγονός, ενώ το Σάββατο 31 Μαρτίου σε ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της πτήσης. 
Η με κάθε τρόπο στήριξη της πτήσης ώστε να μονιμοποιηθεί αποτελεί πλέον προτεραιότητα για ολόκληρο τον Ελληνισμό της Ουκρανίας.

Θράσος Ευτυχίδης