Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στήριξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου από τον Ιβάν Σαββίδη. Η νεολαία της Ε΄ Περιφέρειας του ΣΑΕ για Χριστούγεννα στο Πατριαρχείο.

Άλλη μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό από τον Ιβάν Σαββίδη. Στήριξη με έργα και όχι στα λόγια. 300 τουλάχιστον νέοι και νέες με δαπάνες του, μεταβαίνουν από κάθε γωνιά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Με αεροπλάνα από Μόσχα, Ροστόβ, Κρασνοντάρ της Ρωσίας, Ντονιέτσκ και Οδησσό της Ουκρανίας, Μπακού του Ουζμπεκιστάν και Τιφλίδα της Γεωργίας αλλά και δύο λεωφορεία από Θεσσαλονίκη, συντονισμένα αναμένεται να αφιχθούν στις 24 Δεκεμβρίου το πρωί στην Κωνσταντινούπολη τα μέλη και τα στελέχη της ελληνικής νεολαίας της Ε΄ Περιφέρειας χωρών πρώην ΕΣΣΔ του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ).  
Ο Ιβάν Σαββίδης τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει μιλώντας στη νεολαία της Ε' Περιφέρειας στην Τραπεζούντα αλλά και στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
Η ολόπλευρη στήριξη του ρόλου και του έργου του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου αποτελεί για τον ομογενή επιχειρηματία πρώτη προτεραιότητα και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.
Να ευχηθούμε το έργο του να βρεί μιμητές και στην Ελλάδα.