Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ιδρύθηκε στη Μαριούπολη ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ "ΕΡΜΗΣ"

Μαριούπολη Ουκρανίας

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2011, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Μαριούπολη, παρουσία και του Γενικού Προξένου της Ελλάδος κ. Δημήτριου Παπανδρέου υπογράφηκε το καταστατικό σύστασης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "ΕΡΜΗΣ".
Ο Ελληνικός Εμπορικός Οίκος "EΡΜΗΣ" θα λειτουργήσει ως ομπρέλα ασφαλείας για τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν στην περιοχή, παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα. Από νομικές συμβουλές μέχρι και την εμπορική διαδικασία. Η λειτουργία του, θα διευκολύνει την είσοδο στην Ουκρανική Αγορά εκατοντάδων ελληνικών προϊόντων διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών για τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Ως "μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της ελληνικής διείσδυσης στην αγορά της Ουκρανίας" χαρακτήρισε την προσπάθεια που ξεκινάει ο Γενικός Πρόξενος κ. Δημήτριος Παπανδρέου.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Θεοχάρης Αμανατίδης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που θα αναπτύξει η εταιρεία μιλώντας για μικρά και σταθερά βήματα ανάπτυξης που θα κριθούν από το αποτέλεσμα.
Ο εκ των μετόχων της εταιρείας κ. Θράσος Ευτυχίδης αναφέρθηκε στην συμβολική επιλογή της Μαριούπολης ως έδρας. Η Μαριούπολη αποτελεί την πρωτεύουσα του Ελληνισμού της Ουκρανίας και η λειτουργία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "ΕΡΜΗΣ" αναμένεται να δώσει νέα ζωή και κίνηση για τον ελληνισμό της περιοχής.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεοχάρης Αμανατίδης ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια της δραστηριότητας του  ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ "ΕΡΜΗΣ", θα διοργανώσει στα μέσα Μαρτίου μεγάλη εμπορική έκθεση πώλησης ελληνικών προϊόντων με συμμετοχή πλέον των 50 ελληνικών επιχειρήσεων από το χώρο των τροφίμων και όχι μόνο.