Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το «Πόντος Πλάζα» σας περιμένει στο Εσεντουκί της Νότιας Ρωσίας. ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΚΑΪΣΕΦ

Σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιφέρειες της Ρωσίας, την πόλη Εσεντουκί στους πρόποδες του Καυκάσου, ένα από τα πέντε ιαματικά θέρετρα της περιοχής Μινεράλνιε Βόντι, εγκαινιάστηκε το ξενοδοχείο πολυτελείας "Πόντος Πλάζα".

Στην πανηγυρική τελετή παρευρέθησαν ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Καρατσάεβο-Τσερκεσίας Μουραντίν Κέμοφ, αντιπρόσωποι όλων των γειτονικών Δημοκρατιών του ρωσικού Καυκάσου, εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού οργανισμού "ΡοσΤουρίζμ" και ομογενειακών συλλόγων από ολόκληρη την πρώην Σοβιετική Ένωση. Χαιρέτισε την εκδήλωση ο μητροπολίτης του Βορείου Καυκάσου Θεοφάνης, ο οποίος χαρακτήρισε όλους τους Έλληνες "αδέλφια του γηγενούς πληθυσμού" και συνεχάρη τους εμπνευστές της δημιουργίας ενός ξενοδοχείου μπουτίκ μ' ένα τόσο ιστορικό όνομα και εξαιρετικό εσωτερικό διάκοσμο, εμπνευσμένο από την ιστορία και τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας.

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με θεατρικά δρώμενα, που αναπαριστούσαν τη ζωή των Ολύμπιων θεών, καθώς και αθλητικές και παραγωγικές δραστηριότητες των αρχαίων Ελλήνων, με τα οποία ενθουσιάστηκαν οι προσκεκλημένοι.

Το ξενοδοχείο ανήκει στον οικογενειακό όμιλο των αδελφών Βλαντίμιρ και Γιούρι Κάισεφ, ο οποίος εκτός των άλλων διαχειρίζεται μονάδα καλλιέργειας και επεξεργασίας σιτηρών, εργοστάσιο καθετοποιημένης παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και τον περίφημο Ιππόδρομο της περιοχής, όπου μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Μεντβιέντεφ διοργανώνει ετησίως τις προεδρικές ιπποδρομίες.

"Σε μια στιγμή που όλοι, ακόμη και ο ρωσικός Τύπος πια, μιλούν σχεδόν καθημερινά για την κρίση στην Ελλάδα, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι ο ελληνισμός μπορεί να τα καταφέρει αν θυμηθεί κάτι από τις παραδόσεις και τα, ελπίζουμε προσωρινώς, ξεχασμένα ταλέντα του", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βλαδίμηρος Κάισεφ, πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων τ. ΕΣΣΔ "Πόντος" και δεξί χέρι του αντιπροέδρου της ρωσικής κυβέρνησης, προεδρικού αντιπροσώπου στην περιοχή και διοικητή της ομοσπονδιακής Περιφέρειας του Καυκάσου Αλεξάντρ Χλαπόνιν.

"Είμαστε περήφανοι, που ένα όνειρο πολλών ετών ολοκληρώθηκε και ένα ξενοδοχείο μπουτίκ προς τιμήν του Πόντου διαθέτει σουίτες 90, 150 και 250 τετραγωνικών σε μια περιοχή έντονα ανταγωνιστική από άποψη ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά προπαντός γιατί οι συνεδριάσεις και εκδηλώσεις μας πλέον θα διοργανώνονται σ' αυτήν την υπέροχη Ελληνική αίθουσα, όπως αποφασίσαμε να ονομάσουμε τον κεντρικό χώρο του ξενοδοχείου", συμπλήρωσε ο κ. Κάισεφ.

                                                                                                πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ